Listen

Latest News

Actes en defensa de la Sanitat Pública: CONFERÈNCIA. Rectificant coneixements: La desaparició del sistema sanitari universal i gratuït

(Available only in default language)


 

Universitat de les Illes Balears. Edifici Guillem Cifre de Colonya 

Actes en defensa de la Sanitat Pública

 

Dia: dilluns, 28 de maig de 2012
Hora: a partir de les 12.30 hores
Lloc: davant l’edifici Guillem Cifre de Colonya,

Emissió per vídeo-confèrencia: Palma Aula A07, Eivissa A06, Menorca A02
campus universitari, Palma  

La Facultat d’Infermeria i Fisioteràpia i el Departament d’Infermeria i Fisioteràpia de la Universitat de les Illes Balears (UIB) organitzen una jornada de denúncia i queixa enfront de les retallades en el sistema sanitari públic de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Els actes començaran amb la penjada d’una pancarta i un llaç negre a la facana principal de l’edifici Guillem Cifre de Colonya del campus universitari. Acte seguit, representants de la Facultat llegiran un manifest a favor de la sanitat pública.

A les 13 hores tindrà lloc la conferència col·loqui «La desaparició del sistema sanitari universal i gratuït», a càrrec de la professora de la Universitat de Barcelona Núria Cuixat i la professora de la UIB Pilar Sánchez-Cuenca. Moderarà el col·loqui la professora de la UIB Rosa Maria Alberdi. La conferència es realitzarà a l’aula A07 de l’edifici Guillem Cifre de Colonya i s’emetrà per videoconferència a les seus universitàries d’Eivissa (aula A06) i de Menorca (aula A02).

Més informació

 

Related documents

Event date: 28/05/2012

Publication date: 23/05/2012